FőoldalHírlevélVásárlási információkKapcsolatÚjdonságokAkcióinkCikkekRiasztóbolt Kosár
4 az 1-ben HD kamerák, 4 üzemmód egyetlen kamerában! Beninca Olasz kapunyitó akció Honeywell, megbízható szén monoxid érzékelő

  • riasztóbolt, riasztobolt - Hikvision DS-2CE16C0T-IT5F Turbo HD kamera
    • 8.540 Ft+ÁFA
  • Hikvision DS-2CE16C0T-IT5F Turbo HD kame...GSM folyadék érzékelő


riasztóbolt, riasztobolt - MobilFlood-1 Nedvesedés- és alacsony/magas szintjelző és riasztó
 

MobilFlood-1 Nedvesedés- és alacsony/magas szintjelző és riasztó


A MobilFlood-1 vízszint jelző és vízbetörés riasztó GSM modul a MobilSwich-1 modul egy speciális verziója kifejezetten pincék, alagsorok, mélygarázsok, kutak, vízaknák, medencék, tartályok, túlfolyók számára tervezett modul, mely víz, esővíz, termálvíz, talajvíz és egyéb állóvizek megjelenése vagy szintváltozása jelzésére alkalmas. 2 szonda bemenete van mely vízbe merülésekor, vagy annak megszűntekor SMS küldést és/vagy hanghívást kezdeményes. A felhasználó által SIM kártyára felprogramozott konfigurációval, telefonszámokkal működik. A MobilFlood-1 modul 4 mobiltelefon számra programozható a SIM kártyára felvitt program szerint. A GSM modul szolgáltató független, feltöltős vagy előfizetéses microSIM kártyával üzemel. Csak bedobozolt kivitelben készül. Egy kb. 2m hosszúságú koaxális kábelreszerelt szondával és rászerelt belső-, vagy mágnestalpas külső antennával együtt kapható. Tápfeszültség igénye 10-30Vdc egyenfeszültség, min. 500mA terhelhetőséggel.


16.490 Ft+ÁFA ~ 54.97 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - MobilFlood-1A Nedvesedés- és alacsony/magas szintjelző és riasztó
 

MobilFlood-1A Nedvesedés- és alacsony/magas szintjelző és riasztó


A MobilFlood-1/A vízszint jelző és vízbetörés riasztó GSM modul a MobilSwich-1 modul egy speciális verziója kifejezetten pincék, alagsorok, mélygarázsok, kutak, vízaknák, medencék, tartályok, túlfolyók számára tervezett modul, mely víz, esővíz, termálvíz, talajvíz és egyéb állóvizek megjelenése vagy szintváltozása jelzésére alkalmas. 2 szonda bemenete van mely vízbe merülésekor, vagy annak megszűntekor SMS küldést és/vagy hanghívást kezdeményes. A felhasználó által SIM kártyára felprogramozott konfigurációval, telefonszámokkal működik. A MobilFlood-1 modul 4 mobiltelefon számra programozható a SIM kártyára felvitt program szerint. A GSM modul szolgáltató független, feltöltős vagy előfizetéses microSIM kártyával üzemel. Csak bedobozolt kivitelben készül. Egy kb. 2m hosszúságú koaxális kábelreszerelt szondával és rászerelt belső-, vagy mágnestalpas külső antennával együtt kapható. Tápfeszültség igénye 10-30Vdc egyenfeszültség, min. 500mA terhelhetőséggel.


17.490 Ft+ÁFA ~ 58.3 EUR

  • 1Áraink nettó árak és nem tartalmazzák az általános forgalmi adót!
Hírlevél | Információ | Kapcsolat | Újdonságok | Akciók Webáruház készítés
Vagyonvédelem 2000 KFT. (alapítva 1999)
Riasztóbolt Érd - 2030 Érd, Lőcsei utca 24. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Riasztóbolt Budapest - 1032 Budapest, Bécsi út 211. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Copyright © 2000-2009 InternetMarket Egyedi Webáruház szoftver. Minden jog fenntartva!