FőoldalHírlevélVásárlási információkKapcsolatÚjdonságokAkcióinkCikkekRiasztóbolt Kosár
4 az 1-ben HD kamerák, 4 üzemmód egyetlen kamerában! Beninca Olasz kapunyitó akció Honeywell, megbízható szén monoxid érzékelő

  • riasztóbolt, riasztobolt - Hikvision DS-2CE16D0T-IT3-G Turbo HD kamera
    • 14.340 Ft+ÁFA
  • Hikvision DS-2CE16D0T-IT3-G Turbo HD kam...GSM kapunyitók


riasztóbolt, riasztobolt - Mobilgate-32 GSM modul doboz nélkül
 

Mobilgate-32 GSM modul doboz nélkül


Tulajdonságok:

Mobilgate-32 GSM modul doboz nélkül: Ez a modul egy olyan távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett ipari GSM alapú távirányító- távjelző modul, mely 2 db független, záró kontaktusra aktiválódó bemenettel, valamint 4 db egyáramkörös relés kimenettel rendelkezik. A 4 db relés kimenetből 2 db tetszőleges mobiltelefonról SMS-ekkel kapcsoltatható. A másik 2 db kimenet pedig hívószám felismerésen alapulva rácsengetéssel, ráhívással kapcsolatatható be előre meghatározott időre, 1-9999 másodperc időtartamok között. A maximum 16 felhasználó a bemenetek változásairól egy-egy előre beállított tartalmú SMS-ben értesülhet, illetve ráhívással a két (erre a célra szolgáló) relés kimenetek állapota is változtatható. Az interface modul maximum 32 telefonszámra programozható fel, így egy-egy esemény is (a konfigurálásnak megfelelően) 1-64 telefonszámra fog elmenni. Önálló egységként, és riasztóközpontok mellé kiegészítő kommunikátorként egyaránt felhasználható. Tápfeszültségként 8- 30V közötti egyenfeszültséget igényel. Felprogramozása az erre a célra szolgáló ingyenes letöltő szoftverrel számítógépről USB porton keresztül, vagy a modulra küldött néhány SMS segítségével könnyen elvégezhető.A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


22.790 Ft+ÁFA ~ 75.97 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - Mobilgate-32 GSM modul dobozban
 

Mobilgate-32 GSM modul dobozban


Tulajdonságok:

Mobilgate-32 GSM modul dobozban: Ez a modul egy olyan távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett ipari GSM alapú távirányító- távjelző modul, mely 2 db független, záró kontaktusra aktiválódó bemenettel, valamint 4 db egyáramkörös relés kimenettel rendelkezik. A 4 db relés kimenetből 2 db tetszőleges mobiltelefonról SMS-ekkel kapcsoltatható. A másik 2 db kimenet pedig hívószám felismerésen alapulva rácsengetéssel, ráhívással kapcsolatatható be előre meghatározott időre, 1-9999 másodperc időtartamok között. A maximum 16 felhasználó a bemenetek változásairól egy-egy előre beállított tartalmú SMS-ben értesülhet, illetve ráhívással a két (erre a célra szolgáló) relés kimenetek állapota is változtatható. Az interface modul maximum 32 telefonszámra programozható fel, így egy-egy esemény is (a konfigurálásnak megfelelően) 1-64 telefonszámra fog elmenni. Önálló egységként, és riasztóközpontok mellé kiegészítő kommunikátorként egyaránt felhasználható. Tápfeszültségként 8- 30V közötti egyenfeszültséget igényel. Felprogramozása az erre a célra szolgáló ingyenes letöltő szoftverrel számítógépről USB porton keresztül, vagy a modulra küldött néhány SMS segítségével könnyen elvégezhető.A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


24.590 Ft+ÁFA ~ 81.97 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - Mobilgate-128 GSM modul doboz nélkül
 

Mobilgate-128 GSM modul doboz nélkül


Tulajdonságok:

Mobilgate-128 GSM modul doboz nélkül: Ez a modul egy olyan távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett ipari GSM alapú távirányító- távjelző modul, mely 2 db független, záró kontaktusra aktiválódó bemenettel, valamint 4 db egyáramkörös relés kimenettel rendelkezik. A 4 db relés kimenetből 2 db tetszőleges mobiltelefonról SMS-ekkel kapcsoltatható. A másik 2 db kimenet pedig hívószám felismerésen alapulva rácsengetéssel, ráhívással kapcsolatatható be előre meghatározott időre, 1-9999 másodperc időtartamok között. A maximum 16 felhasználó a bemenetek változásairól egy-egy előre beállított tartalmú SMS-ben értesülhet, illetve ráhívással a két (erre a célra szolgáló) relés kimenetek állapota is változtatható. Az interface modul maximum 128 telefonszámra programozható fel, így egy-egy esemény is (a konfigurálásnak megfelelően) 1-64 telefonszámra fog elmenni. Önálló egységként, és riasztóközpontok mellé kiegészítő kommunikátorként egyaránt felhasználható. Tápfeszültségként 8- 30V közötti egyenfeszültséget igényel. Felprogramozása az erre a célra szolgáló ingyenes letöltő szoftverrel számítógépről USB porton keresztül, vagy a modulra küldött néhány SMS segítségével könnyen elvégezhető.A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


25.080 Ft+ÁFA ~ 83.6 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - Mobilgate-128 GSM modul dobozban
 

Mobilgate-128 GSM modul dobozban


Tulajdonságok:

Mobilgate-128 GSM modul dobozban: Ez a modul egy olyan távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett ipari GSM alapú távirányító- távjelző modul, mely 2 db független, záró kontaktusra aktiválódó bemenettel, valamint 4 db egyáramkörös relés kimenettel rendelkezik. A 4 db relés kimenetből 2 db tetszőleges mobiltelefonról SMS-ekkel kapcsoltatható. A másik 2 db kimenet pedig hívószám felismerésen alapulva rácsengetéssel, ráhívással kapcsolatatható be előre meghatározott időre, 1-9999 másodperc időtartamok között. A maximum 16 felhasználó a bemenetek változásairól egy-egy előre beállított tartalmú SMS-ben értesülhet, illetve ráhívással a két (erre a célra szolgáló) relés kimenetek állapota is változtatható. Az interface modul maximum 128 telefonszámra programozható fel, így egy-egy esemény is (a konfigurálásnak megfelelően) 1-64 telefonszámra fog elmenni. Önálló egységként, és riasztóközpontok mellé kiegészítő kommunikátorként egyaránt felhasználható. Tápfeszültségként 8- 30V közötti egyenfeszültséget igényel. Felprogramozása az erre a célra szolgáló ingyenes letöltő szoftverrel számítógépről USB porton keresztül, vagy a modulra küldött néhány SMS segítségével könnyen elvégezhető.A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


28.800 Ft+ÁFA ~ 96 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - OMGATE Bluetooth kapunyitó modul
 

OMGATE Bluetooth kapunyitó modul


Az OMGATE egy biztonságos lehetőséget nyújt ajtók nyitásához közvetlenül okostelefonnal, bluetooth kapcsolaton keresztül. Az applikáció tájékoztat arról, hogyha megközelítjük az OMGATE modult és egyetlen érintéssel kinyithatjuk az ajtót, kaput, vagy akár az autónk ajtaját. A nyitási funkció automatizálható, elég csak megközelíteni az ajtót és az OMGATE kiadja a vezérlőjelet a nyitáshoz. Az applikációba lehetséges meghívni több felhasználót, akiknek ajtónyitási jogot adhatunk. Egy telefonról max. 20db OMGATE okos modult tudunk vezérelni. Működési feszültség: 7-35 VDC, 5-24VAC. Maximális áramfelvétel: 80mA. Kimeneti max. áram terhelhetősége: 30V 2A DC, 125V 1A AC. Működési hőmérséklet: -20-70C, méret: 104x72x27mm, 105g


33.990 Ft+ÁFA ~ 113.3 EUR

  • 1Áraink nettó árak és nem tartalmazzák az általános forgalmi adót!
Hírlevél | Információ | Kapcsolat | Újdonságok | Akciók Webáruház készítés
Vagyonvédelem 2000 KFT. (alapítva 1999)
Riasztóbolt Érd - 2030 Érd, Lőcsei utca 24. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Riasztóbolt Budapest - 1032 Budapest, Bécsi út 211. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Copyright © 2000-2009 InternetMarket Egyedi Webáruház szoftver. Minden jog fenntartva!