FőoldalHírlevélVásárlási információkKapcsolatÚjdonságokAkcióinkCikkekRiasztóbolt Kosár
4 az 1-ben HD kamerák, 4 üzemmód egyetlen kamerában! Beninca Olasz kapunyitó akció Honeywell, megbízható szén monoxid érzékelő

  • riasztóbolt, riasztobolt - Hikvision DS-2CE16D0T-IT5F Turbo HD kamera
    • 13.510 Ft+ÁFA
  • Hikvision DS-2CE16D0T-IT5F Turbo HD kame...



GSM termosztát


riasztóbolt, riasztobolt - MobilHeat-1
 

MobilHeat-1


A MobilHeat-1 gépkocsik állófűtéséhez illeszthető GSM thermosztát, mely alkalmas a beépített állófűtés távvezérlésére, alacsony és magas hőmérséklet szintek, illetve az alacsony akkumulátor feszültség SMS-ben és hívással történő riasztására. A MobilHeat-1 gépkocsi thermosztát 1 digitális bemenettel, 1 db beépített, vagy 1m-es kábeleen lévő +/- 50 fokos hőmérő szondával, 1 relés kimenettel rendelkezik, max 4 telefonszámra elmenő SMS küldésére és hanghívásra alkalmas. A felhasználó által a SIM kártyára előre felprogramozott konfigurációval és hívószámokkal működik. A GSM hívó max. 4 telefonszámra küld üzenenet és/vagy hívja azokat a SIM kártyára felvitt program szerint.


12.990 Ft+ÁFA ~ 43.3 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - MobilTherm-1d
 

MobilTherm-1d


MobilTherm-1 GSM termosztát hőmérséklet szabályzásra, távmérésre, távjelzésre és hőfok riasztásra kifejlesztett ipari GSM alapú kombinált hőmérséklet szabályzó, mely külső digitális hőmérővel, 2 db záró kontaktusra aktiválódó bemenettel, valamint 2 db egy áramkörös relés kimenettel rendelkezik. Önálló egységként hűtési-, fűtési-, és klimatizálási célokra ajánlott, kisebb hűtőkamrákhoz, légkondicionált helyiségekbe, raktárakba, illetve temperált mezőgazdasági vagy állattenyésztési célokra szolgáló helyeken. Az 1. számú relés kimenet mobiltelefonról SMS-ekkel kapcsoltatható ki-be bistabil (csak újabb SMS-re változó) állapotba, illetve a 2. számú kimenete pedig SMS hatására adott időre kapcsoltatható, mely idő letelte után a 2. számú relé automatikusan kikapcsol. A modulhoz csatlakoztatható digitális hőmérő -50C és +50C fok között tud mérni. A beállított a szabályzás révén a hőmérsékletet mind hűtő-, mind fűtő üzemében a beállított alsó és felső hőmérsékleti határok között tartja. Átlépve a beállított riasztási szinteket, a modul a felprogramozott felhasználói telefonszámokra SMS-t fog küldeni, hasonlóan a megváltozott bemeneti állapotokról is. A felhasználók a hőmérsékleti riasztásról vagy a bemenet változásokról előre beállított tartalmú SMS-ben és a modul rácsengetése által értesülhet. SMS-ekkel vagy letöltéssel felprogramozott parancsokkal a két relés kimenetek állapota is változtatható.


26.490 Ft+ÁFA ~ 88.3 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - MobilTherm-2d
 

MobilTherm-2d


A MobilTherm-202 GSM távhőmérő utóda a MobilTherm-2 hőmérséklet távmérésre, távjelzésre és hőfok riasztásra kifejlesztett ipari GSM alapú kombinált hőmérséklet monitor, mely 2 db külső digitális hőmérő modullal, 2 db záró kontaktusra aktiválódó feszültségmentes bemenettel, és 2 db egyáramkörös kisáramú relés kimenettel rendelkezik. Önálló egységként hűtőszekrényekhez, hűtőkamrákhoz, légkondicionált helyiségekbe, raktárakba, illetve temperált mezőgazdasági vagy állattenyésztési célokra szolgáló helyeken is jól alkalmazható. Az 1. számú relés kimenet mobiltelefonról SMS-ekkel kapcsoltatható ki-be bistabil (csak újabb SMS-re változó) állapotba, illetve a második kimenete pedig monostabil, azaz SMS hatására adott időre meghúzattatható, mely idő letelte után a 2. számú relé automatikusan kikapcsol. A modulhoz csatlakoztatható 2 db digitális hőmérő -50C és +50C fok között tud mérni. A beállított alsó és felső hőmérsékleti határokat átlépve a modul a felprogramozott felhasználói telefonszámokra SMS-t fog küldeni, és/vagy hívást indítani hasonlóan a megváltozott bemeneti állapotokról is. A felhasználók a hőmérsékleti riasztásról vagy a bemenet változásokról előre beállított tartalmú SMS-ben és a modul rácsengetése által értesülhet. SMS-ekkel vagy letöltéssel felprogramozott parancsokkal a két relés kimenetek állapota is változtatható.


26.490 Ft+ÁFA ~ 88.3 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - MobilTherm-1ad
 

MobilTherm-1ad


A MobilTherm-1ad GSM termosztát hőmérséklet szabályzásra, távmérésre, távjelzésre és hőfok riasztásra kifejlesztett ipari GSM alapú kombinált hőmérséklet szabályzó, mely külső digitális hőmérővel, 2 db záró kontaktusra aktiválódó bemenettel, valamint 2 db egy áramkörös relés kimenettel rendelkezik. Önálló egységként hűtési-, fűtési-, és klimatizálási célokra ajánlott, kisebb hűtőkamrákhoz, légkondicionált helyiségekbe, raktárakba, illetve temperált mezőgazdasági vagy állattenyésztési célokra szolgáló helyeken. Az 1. számú relés kimenet mobiltelefonról SMS-ekkel kapcsoltatható ki-be bistabil (csak újabb SMS-re változó) állapotba, illetve a 2. számú kimenete pedig SMS hatására adott időre kapcsoltatható, mely idő letelte után a 2. számú relé automatikusan kikapcsol. A modulhoz csatlakoztatható digitális hőmérő -50C és +50C fok között tud mérni. A beállított a szabályzás révén a hőmérsékletet mind hűtő-, mind fűtő üzemében a beállított alsó és felső hőmérsékleti határok között tartja. Átlépve a beállított riasztási szinteket, a modul a felprogramozott felhasználói telefonszámokra SMS-t fog küldeni, hasonlóan a megváltozott bemeneti állapotokról is. A felhasználók a hőmérsékleti riasztásról vagy a bemenet változásokról előre beállított tartalmú SMS-ben és a modul rácsengetése által értesülhet. SMS-ekkel vagy letöltéssel felprogramozott parancsokkal a két relés kimenetek állapota is változtatható.


29.490 Ft+ÁFA ~ 98.3 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - MobilTherm-2ad
 

MobilTherm-2ad


A MobilTherm-202d GSM hőmérő utóda a MobilTherm-2ad hőmérséklet távmérésre, távjelzésre és hőfok riasztásra kifejlesztett ipari GSM alapú kombinált hőmérséklet monitor, mely 2 db külső digitális hőmérő modullal, 2 db záró kontaktusra aktiválódó feszültségmentes bemenettel, és 2 db egyáramkörös kisáramú relés kimenettel rendelkezik. Önálló egységként hűtőszekrényekhez, hűtőkamrákhoz, légkondicionált helyiségekbe, raktárakba, illetve temperált mezőgazdasági vagy állattenyésztési célokra szolgáló helyeken is jól alkalmazható. Az 1. számú relés kimenet mobiltelefonról SMS-ekkel kapcsoltatható ki-be bistabil (csak újabb SMS-re változó) állapotba, illetve a második kimenete pedig monostabil, azaz SMS hatására adott időre meghúzattatható, mely idő letelte után a 2. számú relé automatikusan kikapcsol. A modulhoz csatlakoztatható 2 db digitális hőmérő -50C és +50C fok között tud mérni. A beállított alsó és felső hőmérsékleti határokat átlépve a modul a felprogramozott felhasználói telefonszámokra SMS-t fog küldeni, és/vagy hívást indítani hasonlóan a megváltozott bemeneti állapotokról is. A felhasználók a hőmérsékleti riasztásról vagy a bemenet változásokról előre beállított tartalmú SMS-ben és a modul rácsengetése által értesülhet. SMS-ekkel vagy letöltéssel felprogramozott parancsokkal a két relés kimenetek állapota is változtatható.


29.490 Ft+ÁFA ~ 98.3 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - MobilTherm-2C Ipari távjelző és hőfokriasztó GSM modul
 

MobilTherm-2C Ipari távjelző és hőfokriasztó GSM modul


A MobilTherm-2c egy nagyáramú GSM hőfokriasztó, amely hőmérséklet távmérésre, távjelzésre és riasztásra kifejlesztett ipari GSM alapú eszköz. A modul 2 db külső digitális hőmérő szondával, 2 db záró kontaktusra aktiválódó feszültségmentes bemenettel, és 2 db egy áramkörös nagyfeszültségű és nagyáramú relés kimenettel rendelkezik, melyek alkalmasak közvetlenül más fogyasztók és eszközök 230V-os táplálását ki- és bekapcsolni. Hűtőszekrényekhez, hűtőkamrákhoz, légkondicionált helyiségekbe, szárítókban, inkubátorokban, raktárakban, illetve temperált mezőgazdasági vagy állattenyésztési célokra szolgáló helyeken is jól alkalmazható. Az 1. számú relés kimenet mobiltelefonról SMS-ekkel kapcsoltatható ki-be bistabil (csak újabb SMS-re változó) állapotba, illetve a második kimenete pedig monostabil, azaz SMS hatására adott időre meghúzattatható, mely idő letelte után a 2. számú relé automatikusan kikapcsol. A modulhoz csatlakoztatható 2 db digitális hőmérő -50C és +50C fok között tud mérni. A beállított alsó és felső hőmérsékleti határokat átlépve a modul a felprogramozott felhasználói telefonszámokra SMS-t fog küldeni, és/vagy hívást indítani hasonlóan a megváltozott bemeneti állapotokról is. A felhasználók a hőmérsékleti riasztásról vagy a bemenet változásokról előre beállított tartalmú SMS-ben és a modul rácsengetése által értesülhet. SMS-ekkel vagy letöltéssel felprogramozott parancsokkal a két relés kimenetek állapota is változtatható.


32.380 Ft+ÁFA ~ 107.93 EUR

  • 1



Áraink nettó árak és nem tartalmazzák az általános forgalmi adót!
Hírlevél | Információ | Kapcsolat | Újdonságok | Akciók Webáruház készítés
Vagyonvédelem 2000 KFT. (alapítva 1999)
Riasztóbolt Érd - 2030 Érd, Lőcsei utca 24. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Riasztóbolt Budapest - 1032 Budapest, Bécsi út 211. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Copyright © 2000-2009 InternetMarket Egyedi Webáruház szoftver. Minden jog fenntartva!