FőoldalHírlevélVásárlási információkKapcsolatÚjdonságokAkcióinkCikkekRiasztóbolt Kosár

  • riasztóbolt, riasztobolt - Hikvision DS-2CD2021G1-IDW1 2MP WIFI IP kamera
    • 18.090 Ft+ÁFA
  • Hikvision DS-2CD2021G1-IDW1 2MP WIFI IP...

Bemutatkoznak a Hikvision ColorVu éjszaka is színes Turbo HD 5.0 kamerái*Éjjel 11 óra körül a rendőrséghez befutott egy segélykérő hívás, mire ők azonnal a helyszínre siettek. Egy támadás történt egy parkban, az áldozat beszámolója alapján a támadó úgy nézett ki, mint egy koldus, a ruhái rongyosak voltak és bűzlött az alkoholtól. Az incidens idején az áldozat épp hazafelé tartott a parkon keresztül, amikor a támadó hirtelen előrontott és megtámadta a nőt, elvette a pénztárcáját és telefonját, majd elmenekült. A rendőrség átfésülte a területet, de nem talált semmi használható információt a támadóról. Mivel az eset éjszaka történt, ezért a környékbeli kamerák nem tudtak használható felvételt készíteni. A felvételt visszanézve az alak homályos, a kép zajos, ami jelentősen megnehezíti a nyomozást.A környékbeli parkoknak nyugodt helyeknek kellene lenniük, ahol kiszabadulhatunk a városi tömegből és zajból. Ennek ellenére egy városi park éjszaka gyakran a veszély szinonimája. Éjszaka a járókelőknek ébereknek kell lenniük, hogy biztonságban tudhassák magukat. Igaz, hogy manapság már nagyon elterjedtek a biztonsági kamerák a parkokban is, azonban vannak olyan követelmények, amelyeket nem tudnak teljesíteni, ilyen például a zajmentes éjszakai kép, vagy a 0-24 órában színes felvétel. [*megtörtént események alapján]

Az ehhez hasonló problémák hatékony megoldása érdekében hozta létre a Hikvision az új ColorVu technológiát, mely kiterjeszti és fokozza a felügyeleti képességet még sötétben is, lehetővé teszi az éjszakai színkezelést, hogy élénk, kontrasztos képet kapjunk – ezzel segítve a fent is említett bűzönözők elkapását és nem mellesleg a biztonság fokozását.A Hikvision ColorVu kamerák fejlesztése során két nagyobb újítás jelentette az előrelépést: fejlett optika és nagy fényérzékenységű képérzékelő. A hagyományos optikákkal szemben itt F1.0 rekeszértékkel (ez egyébként a digitális fényképezőknél és kiemelkedő érték lenne) rendelkező lencsével vannak szerelve a kamerák, ami az eddigieknél lényegesen több fényt enged be, ezáltal javítja a lerögzített kép fényerejét. A megnövekedett fény miatt a felvétel nem lesz zajos, ezáltal sokkal részletgazdagabb, kiértékelhetőbb lesz a felvétel. Az optikák tükröződésmentes bevonattal (BBAR) és extra-alacsony diszperziós (ED) optikai üvegeket tartalmaznak, melyek segítségével fokozzák a kép élességét és színtelítettségét.Ezen kívül a kamerák meleg fényű kiegészítő megvilágítással vannak felszerelve, ezért amikor nincsen utcai megvilágítás akkor a kamera saját fényforrása segíti a színes képrögzítést. A szép és értékelhető éjszakai felvételhez mindenképpen szükséges valamilyen közvilágítás, vagy direkt fényforrás a kamera által megfigyelt területhez, mivel teljes sötétségben a kamerának nem lesz értékelhető a képe, a gyártó is olyan helyszínre ajánlja, ahol van világítás a megfigyelni kívánt területen.
Mindezen fejlesztéseknek köszönhetően a Hikvision új, 2018-as ColorVu kamerái színes képet szolgáltatnak a rögzítőnek a nap minden órájában, alacsony megvilágítási körülmények között is. A Turbo HD 5.0 ColorVu sorozata a gyakorlatban jelentősen megkönnyíti majd a járművek azonosítását (típus, szín), amikor nem olvasható a rendszám, már pedig térfigyelő kamerákon többnyire nem szokott látszani.

A Turbo HD 5.0 újdonságai közül sokkal érdekesebbek lesznek az intelligens rögzítők funkciói, mint ez az újfajta LED világítás. Az itt ismertetett technológiával kapcsolatban érdeklődjön nálunk vagy kérje ki más szerelők tapasztalatait, mert nem olyan mint a filmekben :)


Hírlevél | Információ | Kapcsolat | Újdonságok | Akciók Webáruház készítés
Vagyonvédelem 2000 KFT. (alapítva 1999)
Riasztóbolt Érd - 2030 Érd, Lőcsei utca 24. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Riasztóbolt Budapest - 1032 Budapest, Bécsi út 211. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Copyright © 2000-2009 InternetMarket Egyedi Webáruház szoftver. Minden jog fenntartva!