FőoldalHírlevélVásárlási információkKapcsolatÚjdonságokAkcióinkCikkekRiasztóbolt Kosár

  • riasztóbolt, riasztobolt - Dahua CAT5E réz UTP kábel (PFM920I-5EUN) - 305méteres kiszerelés
    • 50 Ft+ÁFA
  • Dahua CAT5E réz UTP kábel (PFM920I-5EUN)...SATEL kezelő


riasztóbolt, riasztobolt - SATEL CA4VKLED kezelő
 

SATEL CA4VKLED kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - CA-4VKLED: SATEL LED-es billentyűzet CA-4VP központhoz, kihajtható előlap, háttérvilágított billentyűzet, zónaállapotok, hiba, riasztás és késleltetés kijelzése, tűz, pánik és segéd risztás a bilentyűzetről, szabotázsvédett, MABISZA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


4.170 Ft+ÁFA ~ 13.9 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL CA5KLEDS kezelő
 

SATEL CA5KLEDS kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - CA-5KLEDS: SATEL mint a CA-5KLEDS, kicsi méret, MABISZA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


4.590 Ft+ÁFA ~ 15.3 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL CA6KLED kezelő
 

SATEL CA6KLED kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - CA-6KLED: SATEL mint a CA-6KLED, de 15 LED-del, kicsi kivitelben és nyitható fedéllel, MABISZA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


4.960 Ft+ÁFA ~ 16.53 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL CA10KLED kezelő
 

SATEL CA10KLED kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - CA-10KLED: SATEL funkcióilag mint a CA-10KLEDS, de kihajtható fedőlappal és 15 LED-del, MABISZA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


4.960 Ft+ÁFA ~ 16.53 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL VERSALEDGR kezelő
 

SATEL VERSALEDGR kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - VERSA-LED-GR: SATEL VERSALEDGR LED kezelő VERSA központokhoz, zöld háttérvilágítás, zóna, rendszer és partíció állapot LED-es kijelzése, élesítési módok gyros kiválasztása külön nyomógombokkal, billentyű nyomvatartás esetén PÁNIK, TŰZ és ORVOSI riasztások, billentyűzet és kijelző háttérvilágítás, beépített zümmer, kommunikáció elvesztésének önálló jelzése, tápfeszültség 12V DC, készenléti/max. áramfelvétel 33/110 mA, méret (mm) 114,5 x 95 x 22,5, működési hőmérséklet -10°C-+55°CA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


5.050 Ft+ÁFA ~ 16.83 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL CA6KLEDS kezelő
 

SATEL CA6KLEDS kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - CA-6KLEDS: SATEL LED-es kezelő CA-6P-hez, nyitott billentyűzet állandó vagy időleges háttérvilágítással, 22 LED a bemenetek és a partíciók állapotához, a hibajelzéshez, a ki- és a beléptetési késleltetéshez, tűz, pánik és segítséghíbás risztás a bilentyűzetről, hangjelzés riasztáskor, ki és belépés késleltetéskor, ajtónyitáskor és programozás visszajelzéskor, 2 zónabemenet NO, NC, EOL, 2EOL/NO, 2 2EOL/NC 20 reakcióval, központhoz vezető BUS csatlakozási hibajelzés, szabotázsvédett, MABISZA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


5.380 Ft+ÁFA ~ 17.93 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL CA10KLEDS kezelő
 

SATEL CA10KLEDS kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - CA-10KLEDS: SATEL LED-es kezelő CA-10-hez | nyitott billentyűzet állandó vagy időleges háttérvilágítással | 23 LED a 16 bemenet és a partíciók állapotához, a hibajelzéshez, a ki- és a beléptetési késleltetéshez | tűz, pánik és segítséghíbás risztás a bilentyűzetről | hangjelzés riasztáskor, ki és belépés késleltetéskor, ajtónyitáskor és programozás visszajelzéskor | 2 zónabemenet NO, NC, EOL, 2EOL/NO, 2 2EOL/NC 20 reakcióval és az érzékelők meghibásodásának valamint LEMASZKOLÁSÁNAK észlelésével | központhoz vezető BUS csatlakozási hibajelzés | szabotázsvédett, MABISZA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


5.380 Ft+ÁFA ~ 17.93 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL INTSFBSB particíó kezelő
 

SATEL INTSFBSB particíó kezelő


SATEL partíciókezelő, INTEGRA és INTEGRA Plus riasztóközpontokhoz, partíció élesítés/hatástalanítás/riasztástörlés, gyorsriasztás indítás, 12 billentyű, egy átjáró vezérlése, beépített zárvezérlő relé (2 A/24 Vdc), állapotjelző LED-ek, beépített zümmer, ajtóállapot figyelő bemenet, szabotázskapcsoló, tápfeszültség 12 Vdc, átlagos/maximális áramfelvétel 20/40 mA, fekete színű előlap és hátoldal, ezüstszínű keret, működési hőmérséklet -10 - 55°C, méret 80x143x25A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


9.280 Ft+ÁFA ~ 30.93 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL VERSALCDGR kezelő
 

SATEL VERSALCDGR kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - VERSA-LCD-GR: SATEL VERSALCDGR LCD kezelő VERSA központokhoz, könnyen olvasható kijelző, zöld háttérvilágítás, rendszer és partíció állapot LED-es kijelzése, élesítési módok gyros kiválasztása külön nyomógombokkal, billentyű nyomvatartás esetén PÁNIK, TŰZ és ORVOSI riasztások, billentyűzet és kijelző háttérvilágítás, beépített zümmer, kommunikáció elvesztésének önálló jelzése, tápfeszültség 12V DC, készenléti/max. áramfelvétel 36/110 mA, méret (mm) 114,5 x 95 x 22,5, működési hőmérséklet -10°C-+55°CA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


10.480 Ft+ÁFA ~ 34.93 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL VERSALCDBL kezelő
 

SATEL VERSALCDBL kezelő


Tulajdonságok:

SATEL VERSALCDBL kezelő: LCD kezelő VERSA riasztóközpontokhoz, könnyen olvasható kijelző, kék háttérvilágítás, rendszer és partíció állapot LED-es kijelzése, élesítési módok gyors kiválasztása külön nyomógombokkal, billentyű nyomvatartás esetén PÁNIK, TŰZ és ORVOSI riasztások, billentyűzet és kijelző háttérvilágítás, beépített zümmer, kommunikáció elvesztésének önálló jelzése, tápfeszültség 12V DC, készenléti/max. áramfelvétel 36/110 mA, méret (mm) 114,5 x 95 x 22,5, működési hőmérséklet -10°C…+55°CA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


10.480 Ft+ÁFA ~ 34.93 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL CA5KLCDS kezelő
 

SATEL CA5KLCDS kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - CA-5KLCDS: SATEL mint a CA-5KLCDL, de kisebb méretben és arányosan kisebb LCD kijelzővel, MABISZA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


11.440 Ft+ÁFA ~ 38.13 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - Satel Perfecta PRFLCD LCD kezelő
5% megtakarítás

Satel Perfecta PRFLCD LCD kezelő


SATEL vezetékes LCD kezelő PERFECTA16-32 és PERFECTA16/32-WRL központokhoz, nagyméretű könnyen olvasható LCD kijelző, partíció és rendszerállapot jelző LED-ek, kiválasztott partíció élesítési módjának gyors kiválasztására szolgáló dedikált gombok, PÁNIK, TŰZ és KIEGÉSZÍTŐ riasztások gyors indítása, fehér billentyűzet és kijelző háttérvilágítás, beépített zümmer, kommunikáció elvesztésének jelzése, szabotázskapcsoló, tápfeszültség 12 Vdc, áramfelvétel készenléti/max. 30/50 mA, működési hőmérséklettartomány -10°C~+55°C, méret 139x124x22 mm


A termék ára: 12.560 Ft+ÁFA
11.930 Ft+ÁFA ~ 39.77 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL VERSALCDMWH kezelő
 

SATEL VERSALCDMWH kezelő


Tulajdonságok:

SATEL VERSALCDMWH kezelő: SATEL LCD kezelő VERSA riasztóközpontokhoz, könnyen olvasható kijelző, rendszer és partíció állapot LED-es kijelzése, élesítési módok gyors kiválasztása külön nyomógombokkal, billentyű nyomvatartás esetén PÁNIK, TŰZ és ORVOSI riasztások, fehér billentyűzet és kijelző háttérvilágítás, beépített zümmer, kommunikáció elvesztésének önálló jelzése, tápfeszültség 12V DC, készenléti/max. áramfelvétel 36/110 mA, méret (mm) 138 x 123 x 23, működési hőmérséklet -10°C…+55°CA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


13.440 Ft+ÁFA ~ 44.8 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - Satel CA5BLUES kezelő
 

Satel CA5BLUES kezelő


SATEL LCD kezelő, mint a CA5KLCDL, de kisebb méretben és arányosan kisebb kék háttérvilágítású LCD kijelzővel - CA5KLCDL: SATEL LCD kezelő CA5P-hez nagyméretű 2x16 karakteres kijelző, szöveges dátum, hiba, esemény, zónaállapot, programozás kijelzés, billentyűzet és kijelző háttérvilágítás, tűz, pánik és kiegészítő riasztás a kezelőről, 3 LED a partíció állapot, hiba és kilépési késleltetés jelzéséhez hangjelzés riasztáskor, ki és belépési késleltetéskor, ajtónyitáskor és programozás funkcióknál. busz csatlakozás a riasztóközponthoz.


13.840 Ft+ÁFA ~ 46.13 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL CA10KLCDS kezelő
 

SATEL CA10KLCDS kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - CA-10KLCDS: SATEL mint a CA-10KLCDL, de kisebb méretben, MABISZA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


14.240 Ft+ÁFA ~ 47.47 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL CA5KLCDL kezelő
 

SATEL CA5KLCDL kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - CA-5KLCDL: SATEL LCD kezelő CA-5P-hez | nagyméretű 2x16 karakteres kijelző szöveges üzenetekkel, valósidejű idő és dátumkijelzéssel, eseménykiolvasáshoz és a zónák állapotleírásához | billentyűzet és kijelző állandó vagy időleges háttérvilágítás | tűz, pánik és segítséghívás risztás a bilentyűzetről | 3 LED a partíciók élesített vagy riasztás kijelzéséhez, hibajelzéshez és kilépés késleltetéshez | hangjelzés riasztáskor, ki és belépés késleltetéskor, ajtónyitáskor és programozás visszajelzéskor | központhoz vezető BUS csatlakozási hibajelzés | szabotázsvédett, MABISZA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


15.440 Ft+ÁFA ~ 51.47 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL CA10KLCDL kezelő
 

SATEL CA10KLCDL kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - CA-10KLCDL: SATEL LCD kezelő CA-10P-hez | nagyméretű 2x16 karakteres kijelző szöveges üzenetekkel, valósidejű idő és dátumkijelzéssel, eseménykiolvasáshoz és a zónák állapotleírásához | billentyűzet és kijelző állandó vagy időleges háttérvilágítás | tűz, pánik és segítséghívás risztás a bilentyűzetről | 6 LED a partíciók ''élesített'' vagy ''riasztás'' kijelzéséhez, hibajelzéshez és kilépés késleltetéshez | hangjelzés riasztáskor, ki és belépés késleltetéskor, ajtónyitáskor és programozás visszajelzéskor | 2 zónabemenet NO, NC, EOL, 2EOL/NO, 2 2EOL/NC 20 reakcióval és az érzékelők meghibásodásának valamint LEMASZKOLÁSÁNAK észlelésével | központhoz vezető BUS csatlakozási hibajelzés | szabotázsvédett | RS-232-es soros port programozáshoz és a zónák, partíciók névadásához, MABISZA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


15.440 Ft+ÁFA ~ 51.47 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL CA10KLCD kezelő
 

SATEL CA10KLCD kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - CA-10KLCD: SATEL mint a CA-10KLCDL, de lehajtható fedőlappal, MABISZA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


15.440 Ft+ÁFA ~ 51.47 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - Satel INTEGRA INTKLCDSGR kezelő
 

Satel INTEGRA INTKLCDSGR kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - INTEGRA KLCDS: SATEL funkcióilag mint az INTEGRAKLCD, de lehajtható fedlap nélkül, S-típusú, dizájnnal, kicsi méretA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


16.560 Ft+ÁFA ~ 55.2 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL CA10BLUES kezelő
 

SATEL CA10BLUES kezelő


Tulajdonságok:

központ kezelő - CA-10BLUES: SATEL mint a CA-10KLCDL, de kisebb méretben és modern hatású kék kijelzővel, MABISZA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


16.960 Ft+ÁFA ~ 56.53 EUR
Áraink nettó árak és nem tartalmazzák az általános forgalmi adót!

Vásárlási információ | Adatvédelem Webáruház készítés
Vagyonvédelem 2000 KFT. (alapítva 1999)
Riasztóbolt Érd - 2030 Érd, Lőcsei utca 24. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Riasztóbolt Budapest - 1032 Budapest, Bécsi út 211. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Copyright © 2000-2009 InternetMarket Egyedi Webáruház szoftver. Minden jog fenntartva!
Riasztóbolt ÉRD
Lőcsei utca 24.
Érd
2030
+36 23 362 069