FőoldalHírlevélVásárlási információkKapcsolatÚjdonságokAkcióinkCikkekRiasztóbolt Kosár
4 az 1-ben HD kamerák, 4 üzemmód egyetlen kamerában! Beninca Olasz kapunyitó akció Honeywell, megbízható szén monoxid érzékelő

  • riasztóbolt, riasztobolt - Hikvision DS-2CD2055FWD-I IP kamera
    • 38.870 Ft+ÁFA
  • Hikvision DS-2CD2055FWD-I IP kameraÜvegtörés-érzékelők


riasztóbolt, riasztobolt - SATEL INDIGO üvegtörés érzékelő
 

SATEL INDIGO üvegtörés érzékelő


Tulajdonságok:

SATEL INDIGO: SATEL akusztikus üvegtörés érzékelő, két hangfrekvencia figyelése, minden üvegtipushoz, 12,5mA (12V), azonnal élesedik. - Kifejlett technológia, tökéletes biztonság, egyszerű.A megrendelt termék személyesen is megvásárolható a Riasztóbolt érdi és budapesti bemutatótermében illetve a www.riasztobolt.info webáruházban.


3.190 Ft+ÁFA ~ 10.63 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL MAGENTA üvegtörés érzékelő
 

SATEL MAGENTA üvegtörés érzékelő


Tulajdonságok:

SATEL MAGENTA üvegtörés érzékelő: SATEL digitális üvegtörés érzékelő, üvegtáblához, laminál és hőkezelt üvegekhez, kétutas jelelemzés, fokozatmentes érzékenységállítás, alacsony tápfeszültség jelzése, jelző LED, teszt funkció, kettős szabotázsvédelem, tápfeszültség 12 Vdc, készenléti/maximális áramfogyasztás 5/10 mA, működési hőmérséklet -10°C~+55°C, áramkör mérete 24x110x27 mmA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


3.190 Ft+ÁFA ~ 10.63 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - DSC LC-105DGB üvegtörés érzékelő
 

DSC LC-105DGB üvegtörés érzékelő


Tulajdonságok:

DSC LC-105DGB üvegtörés érzékelő: Akusztikus üvegtörés érzékelő, digitális. Sík-, laminált-, drót-, fóliázott- stb. üvegekhez, kétszintű érzékelés.A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


4.080 Ft+ÁFA ~ 13.6 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - CROW GBD-2 üvegtörés érzékelő
 

CROW GBD-2 üvegtörés érzékelő


Tulajdonságok:

CROW GBD-2 üvegtörés érzékelő: CROW - Professzionális üvegtörés érzékelő + shock sensor, MABISZ. - Mikrofonos érzékelő, EPROM-ba égetett hangminták, processzoros jelfeldolgozás, tökéletes működés.A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


4.765 Ft+ÁFA ~ 15.88 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - DSC DG-50BU üvegtörés érzékelő
 

DSC DG-50BU üvegtörés érzékelő


Tulajdonságok:

DSC DG-50BU: Akusztikus érzékelő, állítható érzékenységgelA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


5.150 Ft+ÁFA ~ 17.17 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - CROW GBD-PLUS üvegtörés érzékelő
 

CROW GBD-PLUS üvegtörés érzékelő


Tulajdonságok:

CROW GBD-PLUS üvegtörés érzékelő: Extra kisméretű érzékelőA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


5.310 Ft+ÁFA ~ 17.7 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - PARADOX GLASSTREK DG457 üvegtörés érzékelő
 

PARADOX GLASSTREK DG457 üvegtörés érzékelő


Tulajdonságok:

PARADOX GLASSTREK DG457: Akusztikus, digitális üvegtörésérzékelő, hagyományos relés mód, teljes audió és infraszonikus spektrum analízis, 7 frekvenciás digitális szűrés, ütés és rezgéshullám analízis, mgas FRI és EMI jel immunitás, állítható érzékenység: 9m lefedés magasra állítva és 4,5 alacsony állásban.A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


5.900 Ft+ÁFA ~ 19.67 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - AMC Mouse GS/P üvegtörés érzékelő
 

AMC Mouse GS/P üvegtörés érzékelő


Kombinált digitális dual PIR / üvegtörés érzékelő kisállatvédelemmel 15kg-ig , beépített ellenállásokkal, kitakarásvédelemmel. Érzékelési távolság 15m@90°, speciális lencsével kúszó zónához, hangérzékelési távolság 10m. RFI védelmmel, hőkompenzációval. Grade 2 besorolás. 10 éves gyári garancia.


5.990 Ft+ÁFA ~ 19.97 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - MAXIMUM MAXGLASS üvegtörés érzékelő
 

MAXIMUM MAXGLASS üvegtörés érzékelő


Tulajdonságok:

MAXIMUM MAXGLASS: MAXIMUM Akkusztikus üvegtörés érzékelő, két hangfrekvencia figyelése, hatósugár 14m, minden üvegtipushoz, mikrokontroller vezérelt, M.I.C., falra vagy menyezetre szerelhető, 2 LED, riasztó kikapcsolásakor 5 percig kijelzi a riasztást, minimum üvegfelület 30x30 cm, 8-16V dc, 14mA (12V), azonnal élesedik. - Kifejlett technológia, tökéletes biztonság, egyszerű.A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


6.060 Ft+ÁFA ~ 20.2 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - BOSCH DS1102I üvegtörés érzékelő
 

BOSCH DS1102I üvegtörés érzékelő


Tulajdonságok:

BOSCH DS1102I: Félsíkba / felületre szerelhető négyszög alakú mikroprocesszoros üvegtörés érzékelő. Jellemzők: mikroprocesszoros Sound Analysis Technology (SAT), 7.5 m hatótávolságú mennyezeti, vagy fali szerelés, alkalmazható sima, rétegelt, edzett, dróthálós üveg esetén isA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


8.120 Ft+ÁFA ~ 27.07 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - Honeywell FG-1625T AS üvegtörés érzékelő
 

Honeywell FG-1625T AS üvegtörés érzékelő


Tulajdonságok:

Honeywell FG-1625T AS üvegtörés érzékelő: Üvegtörés érzékelő (7.6m), FlexCore feldolgozás, fóliás üveghez is! A digitális jelfeldolgozás (DSP) segítségével az FG1625 érzékelő a jelváltozók széleskörű elemzését végzik: flex/audio küszöbértékek, arányok és időtartamok, időbeli egybeesés, riasztási küszöbértékek, mikrofon túlterhelődés. A mikrokontrolleres feldolgozás azonnal matematikai sorozatokká digitalizálja a beérkezett hangokat, ezáltal maximális védettséget biztosít a téves riasztásokkal szemben. Az érzékelő működése bármikor könnyen ellenőrizhető, taps hatására a zöld LED villogni kezd, jelezve, hogy az érzékelő ''ébren'' van és figyeli a beérkező jeleket. Mind a zöld, mind a vörös LED villog, amennyiben a folyamatos önellenorzés hibát észlel. Felszerelési hely: mennyezet, szemközti fal, szomszédos fal, az üveget tartalmazó fallal azonos fal. Tápellátás: 6 -18 Vdc, 12mA 12Vdc esetén, üzemi hőmérséklet: -10°- + 50°C, 7.6m maximális hatótávolság, nincs minimális távolság, nincs szükség érzékenység állításra. lehetőség van az érzékenységi távolság állítására 4 lépésben DIP kapcsolók segítségével. Minimális üvegméret: 28 x 28 cm. Tartozék: 15.2mm vastag távtartó. Ez az üvegtörésérzékelő egyedülállóan alkalmazható fóliázott (a belso oldalán 3M scotchshield RE35NERL bevonattal, vagy keményüveg biztonsági réteggel ellátott) üveg esetén is. Ebben az esetben a maximális érzékenységi távolság 6.1m-re csökken.A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


8.290 Ft+ÁFA ~ 27.63 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - DSC AC-101 üvegtörés érzékelő
 

DSC AC-101 üvegtörés érzékelő


Tulajdonságok:

DSC AC-101: Akusztikus érzékelő, DIGITÁLIS jelfeldolgozás, memória üzemmódA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


9.010 Ft+ÁFA ~ 30.03 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - BOSCH DS1108I üvegtörés érzékelő
 

BOSCH DS1108I üvegtörés érzékelő


Tulajdonságok:

BOSCH DS1108I üvegtörés érzékelő: Felületre szerelhető mikroprocesszoros üvegtörés érzékelő, kerek alakú. Jellemzők: mikroprocesszoros Sound Analysis Technology (SAT), 7.5 m hatótávolságú mennyezeti, vagy fali szerelés, alkalmazható sima, rétegelt, edzett, dróthálós üveg esetén isA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


9.120 Ft+ÁFA ~ 30.4 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - BOSCH DS1109I üvegtörés érzékelő
 

BOSCH DS1109I üvegtörés érzékelő


Tulajdonságok:

BOSCH DS1109I: Üvegtörésérzékelő beépített nyitásérzékelővel. Mikroprocesszoros Sound Analysis Technology (SAT), 25 mm érzékelési távolság a nyitásérzékelőben, 3 m lefedés a 30 cm × 30 cm-nél nagyobb üvegfelületenA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


13.640 Ft+ÁFA ~ 45.47 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - SATEL INDIGO teszter üvegtörés érzékelőhöz
 

SATEL INDIGO teszter üvegtörés érzékelőhöz


Tulajdonságok:

SATEL INDIGO Tester: Teszter az Indigo érzékelőhözA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


13.840 Ft+ÁFA ~ 46.13 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - Honeywell FG-701 üvegtörés teszter
 

Honeywell FG-701 üvegtörés teszter


Tulajdonságok:

Honeywell FG-701 üvegtörés teszter: Üvegtörés teszter FG sorozathoz. Az FG 701 FlexGuard üvegtörés teszter digitálisan szimulálja a betörő üveg hangját. Bármelyik Honeywell üvegtörés érzékelő ellenőrzésére alkalmas, használatával az érzékelők távolból teszt üzemmódba helyezhetők.A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


19.990 Ft+ÁFA ~ 66.63 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - BOSCH DS1110I teszter üvegtörés érzékelőhöz
 

BOSCH DS1110I teszter üvegtörés érzékelőhöz


Tulajdonságok:

BOSCH DS1110I: Teszter DS1100 sorozatú üvegtörésérzékelőkhözA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


26.500 Ft+ÁFA ~ 88.33 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - DSC AFT-100 teszter üvegtörés érzékelőhöz
 

DSC AFT-100 teszter üvegtörés érzékelőhöz


Tulajdonságok:

DSC AFT-100: Teszter az acuityhez és DG-50-hezA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


41.090 Ft+ÁFA ~ 136.97 EUR

  • 1Áraink nettó árak és nem tartalmazzák az általános forgalmi adót!
Hírlevél | Információ | Kapcsolat | Újdonságok | Akciók Webáruház készítés
Vagyonvédelem 2000 KFT. (alapítva 1999)
Riasztóbolt Érd - 2030 Érd, Lőcsei utca 24. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Riasztóbolt Budapest - 1032 Budapest, Bécsi út 211. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Copyright © 2000-2009 InternetMarket Egyedi Webáruház szoftver. Minden jog fenntartva!
Riasztóbolt ÉRD
Lőcsei utca 24.
Érd
2030
+36 23 362 069