FőoldalHírlevélVásárlási információkKapcsolatÚjdonságokAkcióinkCikkekRiasztóbolt Kosár
4 az 1-ben HD kamerák, 4 üzemmód egyetlen kamerában! Beninca Olasz kapunyitó akció Honeywell, megbízható szén monoxid érzékelő

  • riasztóbolt, riasztobolt - Apollo 2 GSM modul relé kimenettel (Új)
    • 10.490 Ft+ÁFA
  • Apollo 2 GSM modul relé kimenettel (Új)Gardengate


riasztóbolt, riasztobolt - GARDENGATE MASTER ROUND kapu távirányító
 

GARDENGATE MASTER ROUND kapu távirányító


GARDENGATE MASTER ROUNDQ: GARDENGATE Rádió-adó 434MHz, 4 gombos, ugrókódos rádió-adó. - Formatervezett, kulcstartóval, elemmel, 3 színkombinációban. A távirányító feltanítását a vevő oldali eszköz (vezérlés, rádió vevő) leírása alapján tudja elvégezni.A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


2.370 Ft+ÁFA ~ 7.9 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - GARDENGATE Master Cliq kapu távirányító
 

GARDENGATE Master Cliq kapu távirányító


Master Cliq: GARDENGATE Rádió-adó SAW 433,92MHz, 4 gombos, ugrókódos rádió-adó. - Formatervezett, kulcstartóval, elemmel. A távirányító feltanítását a vevő oldali eszköz (vezérlés, rádió vevő) leírása alapján tudja elvégezni.


A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


2.370 Ft+ÁFA ~ 7.9 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - GARDENGATE MASTER SIX kapu távirányító
 

GARDENGATE MASTER SIX kapu távirányító


GARDENGATE MASTER SIX: GARDENGATE Rádió-adó 434MHz, 6 gombos, ugrókódos rádió-adó. - Formatervezett, kulcstartóval, elemmel. A távirányító feltanítását a vevő oldali eszköz (vezérlés, rádió vevő) leírása alapján tudja elvégezni.

A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


2.590 Ft+ÁFA ~ 8.63 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - GARDENGATE MASTER SLIP kapu távirányító
 

GARDENGATE MASTER SLIP kapu távirányító


MASTER SLIP: GARDENGATE Rádió-adó SAW 433,92MHz, 4 gombos, ugrókódos rádió-adó, csúsztatható fedlap a gombok véletlenszerű megnyomása ellen, kulcstartóval, elemmel. A távirányító feltanítását a vevő oldali eszköz (vezérlés, rádió vevő) leírása alapján tudja elvégezni.


A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


Válasszon színt

2.840 Ft+ÁFA ~ 9.47 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - GARDENGATE SLAVE1 vevőpanel
 

GARDENGATE SLAVE1 vevőpanel


GARDENGATE SLAVE1: GARDENGATE 1 csatornás rádió-vevő bármely 12/24V AC/DC tápfeszültséggel rendelkező készülékhez ugró/fixkódos. - Relézett kimenetek, monostabil üzemmód, 60 felhasználó, visszajelző ledek, antenna csatlakozás, záró kontaktus, dobozoltA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


4.335 Ft+ÁFA ~ 14.45 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - GARDENGATE SLAVE2 vevőpanel
 

GARDENGATE SLAVE2 vevőpanel


GARDENGATE SLAVE2: GARDENGATE 2 csatornás rádió-vevő bármely 12/24V AC/DC tápfeszültséggel rendelkező készülékhez ugró/fixkódos. - Relézett kimenetek, monostabil/bistabil üzemmód, 60 felhasználó, visszajelző ledek, antenna csatlakozás, záró kontaktus, dobozoltA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


4.730 Ft+ÁFA ~ 15.77 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - GARDENGATE SLAVE3 vevőpanel
 

GARDENGATE SLAVE3 vevőpanel


GARDENGATE SLAVE3: GARDENGATE 3 csatornás rádió-vevő bármely 12-24V AC/DC tápfeszültséggel rendelkező készülékhez ugrókódos. Relézett kimenetek, bistabil-monostabil üzemmód, 60 felhasználó, visszajelző ledek, antenna csatlakozás, záró kontaktus, dobozolt, véletlen megnyomás elleniT funkcióA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


5.120 Ft+ÁFA ~ 17.07 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - GARDENGATE SLAVE4 vevőpanel
 

GARDENGATE SLAVE4 vevőpanel


GARDENGATE SLAVE4: GARDENGATE 4 csatornás rádió-vevő bármely 12-24V AC/DC tápfeszültséggel rendelkező készülékhez ugrókódos. - Relézett kimenet, bistabil-monostabil üzemmód, 60 felhasználó, visszajelző ledek, antenna csatlakozás, választható záró-bontó kontaktus, dobozoltA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


5.510 Ft+ÁFA ~ 18.37 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - GARDENGATE SLAVE CARD
 

GARDENGATE SLAVE CARD


GARDENGATE SLAVE CARD: GARDENGATE 4 csatornás bővíthető rádió-vevő bármely 10-30V AC/DC tápfeszltséggel rendelkező készülékhez, ugró/fixkódos. - Relézett kimenet, monostabil, részben bistabil üzemmód, T funkció, 2x60 felhasználó, 6x60 felhasználóig bővíthető, visszajelző ledek, antenna csatlakozás, záró kontaktus, dobozolt, IP56A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


6.695 Ft+ÁFA ~ 22.32 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - GARDENGATE SLAVELIGHT
 

GARDENGATE SLAVELIGHT


GARDENGATE SLAVELIGHT: GARDENGATE 2 csatornás rádió-vevő bármely 230V AC tápfeszültséggel rendelkező készülékhez, ugrókódos. Relézett kimenetek, bistabil-monostabil-impulzusos üzemmód, 60 felhasználó, visszajelző ledek, antenna csatlakozás, záró kontaktus, dobozoltA megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket.


9.520 Ft+ÁFA ~ 31.73 EUR

riasztóbolt, riasztobolt - Gardengate MASTER WIKEY 2 csatornás kódkapcsolós rádióadó távirányító
 

Gardengate MASTER WIKEY 2 csatornás kódkapcsolós rádióadó távirányító


GARDENGATE 2 csatornás kódkapcsolós rádióadó, 434 MHz távvezérlő, gardengate HCS KeeLoq ugrókód, tápfeszültség: CR2430 3V, 580mAh, alacsony telepfeszültség jelzés, hatótávolság: 35-100m (optimális esetben), méret: 73x93x43 mm, IP54, működési hőmérséklet: -20°C~+55°C. Kompatibilis a Gardengate vevőkkel és vezérlésekkel. Kódtasztatúrával kombinált kül- és beltéren is egyaránt felszerelhető kétcsatornás rádióadó, segítségével a lakásból is kényelmesen nyithatja, zárhatja kapunyitó rendszerét.


11.840 Ft+ÁFA ~ 39.47 EUR

  • 1Áraink nettó árak és nem tartalmazzák az általános forgalmi adót!
Hírlevél | Információ | Kapcsolat | Újdonságok | Akciók Webáruház készítés
Vagyonvédelem 2000 KFT. (alapítva 1999)
Riasztóbolt Érd - 2030 Érd, Lőcsei utca 24. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Riasztóbolt Budapest - 1032 Budapest, Bécsi út 211. / Nyitvatartás: H-P. 08.00-17.00 óráig
Copyright © 2000-2009 InternetMarket Egyedi Webáruház szoftver. Minden jog fenntartva!